Training

Vanuit The Management Assistant gaan we ook trainingen verzorgen voor start-ups die willen doorgroeien naar een scale-up.

Want hoe doe je dat dan? Je gaat denken buiten de kaders. Personeel zoeken buiten de bestaande kaders. En adverteren buiten je bestaande kaders.

Maar is jouw bestaande kader ook duidelijk? Werkt jou team als een team of heb je een team van ondernemers die aan elkaar lopen te trekken?

Balans en strategie kan een oplossing zijn.

Dit klinkt wellicht net zo tegenstrijdig als effectief vergaderen.

Maar….

Het is mogelijk

 

Visie & missie

Het nieuwe werken geeft nieuwe mogelijkheden met zich mee. Hierarchie valt weg en ondernemingen zijn eerder op zoek naar ondernemend personeel dan personeel dat continu aangestuurd moet worden. Toch kan er dan flink wat wrijving ontstaan wat de groei van je bedrijf stagneert.

De visie van Breath words & visuals is gebaseerd op de Holacracy methode. Hierin word gesproken over cirkels en rollen in plaats van departments en functies. Een functie bestaat uit verschillende rollen. De strategie onder deze methodiek is dat je rollen overdraagbaar gaat maken. In tijden van drukte, vakanties en ziekten kunnen rollen worden overgenomen door teamgenoten en interimmers. En op deze manier wordt de groei van je bedrijf gemotiveerd.

De missie van Breath words & visuals is om start-ups, teams en small business entrepreneurs te supporten in de groei van hun bedrijf. Dit op basis van training en begeleiding.

 

Is dit alleen voor start-ups in ontwikkeling naar scale-ups?

Dit hoeft niet altijd van toepassing te zijn op start-ups. Dit kan ook een waardevolle strategie worden voor teams van grote bedrijven die meer de diepte in willen gaan en de kracht van het team naar boven willen halen. Sport teams kunnen hier ook kracht uit putten.

 

Wil je meer weten of deze training iets is voor jouw start-up? Neem dan contact op via joyce@breathwordsvisuals.com of bel naar 0612378040